Els Mossos d'Esquadra han detingut un home que va tenir un accident a Bordils (Gironès) quan conduïa triplicant la taxa màxima d'alcohol permesa i va marxar caminant del lloc del sinistre. El conductor és un home de 54 anys, nacionalitat portuguesa i veí de Sarrià de Ter. Li atribueixen un delicte contra la seguretat viària. L'accident va passar a les sis de la tarda de dissabte al punt quilomètric 26 de la C-66. Quan la patrulla va arribar al lloc, va comprovar que el conductor havia marxat caminant i es trobava a un centenar de metres. Quan el van aturar, van constatar que havia resultat il·lès però que presentava símptomes evidents d'anar begut.

Els agents li van fer la prova d'alcoholèmia i va donar un resultat de 0,85 mg d'alcohol per litre d'aire expirat. La taxa triplicava el màxim permès, que és de 0.25 mg/l. Per això, el van detenir.

El conductor, que no tenia antecedents, va quedar en llibertat i està citat per comparèixer al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.

El mateix dia, a primera hora del matí, els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment una dona de 56 anys, de nacionalitat argentina i veïna de Figueres, també com a suposada autora d'un delicte contra la seguretat del trànsit.

A les sis del matí, els agents van detectar la conductora conduint contra direcció a la via d'accés a Girona sud, al punt quilomètric 1,8.

Els agents van aturar el vehicle i, després d'identificar la conductora, li van fer la prova d'alcoholèmia que va donar 0,69 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, més de dues vegades per sobre del límit màxim permès.

Els agents van citar la conductora per comparèixer al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.