Les comarques de Girona han patit un nou accident de trànsit mortal, aquest cop un atropellament en un pas de vianants al municipi de Ripoll. Segons han explicat diverses fonts, una dona de 94 anys, Dolors Roget Puigdemunt, va morir la matinada de dissabte a diumenge a l'hospital de Campdevànol, després que divendres a la tarda fos atropellada per un cotxe mentre creuava amb la seva jove un pas de vianants de Ripoll.

Envestida

EnvestidaEls fets van passar quan totes dues dones anaven a passeig i el cotxe les va envestir al pas que hi ha entre el barri d'Agafallops i el de Castelladral, a la ronda del mateix nom.

Fonts de la policia local de Ripoll estan investigant-ne les causes, però tot apunta a l'enlluernament que va patir el conductor a causa del sol d'aquella hora. Les dues dones, veïnes de Ripoll, van ser traslladades a l'hospital de Campdevànol, el centre sanitari de referència a la comarca del Ripollès. Dolors Roget va ser enterrada ahir a la tarda al monestir de Santa Maria, mentre que la seva jove es recupera favorablement de les lesions que va patir. El conductor també és del mateix municipi.

L'accident de trànsit mortal de Ripoll és el primer de les comarques de Girona des de principis d'any que s'ha produït en una via urbana. Es tracta de la cinquena mort com a conseqüència d'un sinistre viari a la demarcació i el primer del mes de març.

Precedents

PrecedentsL'últim accident viari amb víctimes mortals data del 24 de febrer. En aquest cas, una motocicleta amb dos ocupants i un turisme van col·lidir lateralment a Sant Feliu de Buixalleu.

Com a conseqüència de l'accident, el conductor del vehicle de dues rodes, S. G. E., de 20 anys i veí de Tordera, va morir. El passatger de la motocicleta va resultar ferit greu i va ser evacuat amb helicòpter a l'hospital Josep Trueta de Girona.