La Guàrdia Civil ha detingut quinze persones i ha alliberat quinze dones en el marc de l'operatiu policial contra el tràfic de persones i la prostitució que s'està fent avui a la Jonquera i València. Els agents han realitzat de moment vuit registres, quatre a cada població i preveuen nous arrestos a Romania, Portugal i Alemanya en el marc d'aquesta intervenció d'abast internacional, que continua oberta. La policia ha començat el dispositiu cap a les set del matí a la Jonquera amb desenes d'efectius de paisà i de la Unitat Central Operativa (UCO) del cos, que han comptat amb el suport d'un helicòpter. Han entrat a diversos domicilis i se n'han endut caixes amb documentació.

Almenys quinze detinguts i quinze dones alliberades. Aquest és el primer balanç del macrooperatiu de la Guàrdia Civil contra el tràfic de persones i la prostitució que la policia esta realitzant a la Jonquera i València. Desenes d'efectius del cos han fet registres simultanis a les dues poblacions. De moment, han entrat a vuit domicilis, quatre a la Jonquera i quatre més a València.

La intervenció, que té abast internacional, ha començat pels volts de les set del matí a la Jonquera. Els agents, amb l'ajut d'un helicòpter que ha sobrevolat el municipi, han entrat a quatre pisos. Entre ells, un bloc amb problemes d'ocupacions al carrer Lluís Companys. També en un edifici del carrer del Pont i Miquel Martí i Pol. De l'interior també se n'han endut diverses caixes amb documentació.

La policia no dona per tancada la investigació i preveu que hi hagi noves detencions a Romania, Portugal i Alemanya.