Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres han descobert un cultiu de 840 plantes de marihuana per l'olor que sortia d'una casa a Biure i n'han detingut el presumpte responsable. A més, els agents han pogut comprovar que la propietat també estava connectada fraudulentament a la xarxa elèctrica.

La detenció es va fer dilluns i l'arrestat és un veí de Cervià de Ter, de 54 anys i de nacionalitat espanyola. Aquest ha quedat arrestat com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Els fets van succeir el mateix dia pels volts de les 10 del matí, quan els agents van localitzar una casa, situada a la plaça Constitució de Biure d'Empordà, que desprenia una forta olor a marihuana.

Els agents van comprovar que l'habitatge tenia la llum punxada i, després d'obtenir autorització per entrar a la casa, van trobar a l'interior 840 plantes de marihuana repartides en dues habitacions, així com 50 focus i 50 transformadors, entre altre material.

Per aquest motiu van detenir el responsable de la plantació com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l'obligatorietat de presentar-se davant del Jutjat en funcions de guàrdia de Figueres quan sigui requerit.