Dues persones han perdut la vida i quatre més han resultat ferides en un greu accident a l'AP7 a l'altura de Vilablareix. El sinistre ha causat retencions de fins a set quilòmetres a l'autopista durant més de tres hores perquè la via s'ha hagut de tallar al trànsit. Segons el Servei Català de Trànsit, en aquest moment la situació està normalitzada.

L'accident ha tingut lloc quan passaven dos minuts de les sis del matí al quilòmetre 65,7 a l'altura de Vilablareix direcció Girona.

Segons el Servei Català de Trànsit, s'ha produït una col·lisió entre una furgoneta i quatre turismes. Un dels vehicles s'ha encès. A conseqüència de l'accident han mort els dos ocupants d'un dels turimes. A més, dues persones han resultat ferides de gravetat i dues més amb ferides menys greus.

Al lloc s'hi han desplaçat fins a nou patrulles dels Mossos d'Esquadra, Bombers i quatre ambulàncies del SEM que s'han encarregat de traslladar els ferits fins a l'Hospital Josep Trueta.

L'accident ha obligat a tallar l'autopista direcció nord provocant cues quilomètriques. Quan passaven vint minuts de les set del matí s'ha habilitat un carril al trànsit fins a les nou i cinquanta minuts en què s'ha pogut reobrir al trànsit tots els carrils i normalitzar la circulació.