Jordi Martín, un conegut paparazzi col·laborador de diversos programes de Telecinco ha estat el protagonista d'un altercat amb David Bustamante a Roses, on va actuar ahir dins del Festival Sons del Món, a la Ciutadella de la ciutat empordanesa.

Després del concert, el paparazzi es va encarregar de perseguir el cantant fins a l'hotel per tractar d'esbrinar si aquest anava acompanyat. Davant del continuat assetjament, l'artista ha perdut els nervis i s'ha encarat amb el caçador d'exclusives al qui ha propinat un cop de peu.

La periodista Marta Patiño, al porgrama 'Socialité' de Telecinco, ha contactat amb David Bustamante per conéixer la seva versió dels fets. El cantant s'ha sentit "humiliat i apallissat" per part de Jordi Martín. "Assumeix que s'ha alterat però que ha hagut d'aguantar com l'ha anomenat subnormal o que li anava a enviar als Miami i que ha amenaçat la seva família. Arran de tot això juntament amb l'assetjament que diu que està patint ha perdut els nervis".

Jordi Martín també ha volgut explicar el succeït i ha trucat per telèfon al programa. Confessa que David no només li ha donat un cop de peu sinó que a més li ha trencat una ungla a la seva nòvia: "Mai l'he vist així. Jo no he buscat aquesta situació", admet. A més, declara que Bustamante ha intentat pactar amb ell després del succeït: "M'ha ofert un posat a la platja, pensa que això li podria enfonsar la vida",

Les imatges del succés, enregistrades per la parella del paparazzi, han arribat en poc temps a Telecinco que s'ha encarregat de difondre-les, mentre Jordi Martín es dirigia a l'hospital a obtenir una comunicació de suposades lesions sofertes durant la discussió i poder presentar una denuncia contra el cantant.