La carretera N-II ha estat tallada a la circulació, des de pocs minuts després de les 12.00 hores d'aquest dijous fins a quarts de 2 del migdia, a causa d'una col·lisió frontal entre dos vehicles, a l'altura de Vilademuls. Segons les primeres informacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), hi ha vuit persones ferides, tres de les quals estan greus.

Els Mossos d'Esquadra s'han ocupat dels desviaments senyalitzats del trànsit mentre els serveis d'emergència han treballat a la zona. Els desviaments s'han fet en direcció Orriols-Banyoles. El SEM ha activat cinc unitats terrestres, dues de comandament i l'helicòpter medicalitzat.

El tall circulatori ha afectat els dos sentits de la N-II i de seguida s'han generat retencions d'un quilòmetre.

En l'accident, també hi han treballat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, que s'han fet càrrec de les tasques d'excarceració per alliberar un dels ferits que estava atrapat en un dels vehicles.

La situació ha quedat normalitzada a l'N-II a Vilademuls en tots dos sentits i la via ha estat reoberta pels volts de les 13.30 hores, segons fonts del Servei Català de Trànsit.