Dos lladres han lligat i colpejat un veí de Castellfollit de la Roca (Garrotxa) durant un assalt violent a casa seva aquesta matinada. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís passades les sis del matí, quan la víctima ha aconseguit deslligar-se sol i avisar la policia. Els lladres serien dos homes d'origen magrebí que han aprofitat per entrar a l'habitatge quan la víctima ha obert la porta del garatge per sortir a passejar amb els gossos. Un cop dins la casa, situada al carrer de Girona, han colpejat i immobilitzat l'home i li han robat almenys un rellotge d'or, un telèfon mòbil i 2.000 euros en efectiu. Una ambulància ha atès la víctima, que tenia un cop al cap. L'home, que té uns 60 anys, viu sol. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i de moment no hi ha detinguts.

Dos lladres lliguen i colpegen un veí de Castellfollit de la Roca durant un assalt violent

Dos lladres lliguen i colpegen un veí de Castellfollit de la Roca durant un assalt violent

Els fets han passat a primera hora del matí d'aquest dijous. La víctima sortia de casa per passejar els gossos. Quan ha obert la porta del garatge, els dos lladres se li han abraonat i han empès cap a dins de l'immoble, una casa del segle XIX situada al carrer de Girona.

La víctima viu tot sol a la segona planta de l'edifici però els lladres no hi han arribat a entrar ja que han lligat i immobilitzat l'home al garatge. Segons ha relatat a la policia, es tractaria de dos homes d'origen magrebí que anaven armats, tot i que es desconeix si les armes eren reals o simulades. Els lladres han aconseguit endur-se tot el que l'home portava a sobre: un rellotge d'or, el seu telèfon mòbil i 2.000 euros en efectiu. La víctima té 57 anys i es dedicaria a la compra-venda d'or.

Lligat i amb cops al cap

Durant l'assalt violent, els lladres han colpejat la víctima i li han provocat ferides al cap. Un cop han aconseguit el botí, han marxat de la casa deixant l'home immobilitzat. Tot i això, ha aconseguit deslligar-se i ha avisat ell mateix a la policia.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a quarts de set del matí i s'han adreçat fins a la casa. També s'ha activat el SEM i una ambulància ha traslladat la víctima fins a l'hospital d'Olot en estat menys greu. La policia ha estat bona part del matí recollint proves a la casa i preguntant als veïns si havien vist alguna cosa.

Al costat de la casa hi ha una fleca. Una de les treballadores, la Teresa Sayols, relata que ha vist l'ambulància i la policia quan ha arribat a la feina. Segons explica, la víctima és un home del poble de tota la vida, viu sol i és molt discret. La treballadora creu que els lladres haurien estat espiant l'home i li coneixien les rutines, ja que cada matí marxa a la mateixa hora amb el cotxe per endur-se els gossos a passejar per la muntanya.