Un caçador francès va trobar dimecres a la localitat de Bany d'Arles, al Vallespir, el cadàver d'un home que, a falta de l'anàlisi forense, tot apunta que seria el de David Piella, el mosso d'esquadra desaparegut a Olot des del 13 d'abril de 2013. El caçador estava fent una batuda quan es va topar amb els óssos i va ser aleshores quan va avisar la Gendarmeria, que és qui porta el cas. Al costat del cos hi havia diverses peces de roba que encaixen amb les que Piella portava el dia de la desaparició, a més d'una targeta d'un sindicat de policia. El 2013 la gendarmeria ja va localitzar el cotxe del mosso en un carrer de la localitat.

La Gendarmeria francesa investiga si les restes òssies que va trobar un caçador aquest dimecres a Banys d'Arles són les de David Piella, el mosso d'esquadra que va desaparèixer fa tres anys i mig a Olot. Tot i que encara no s'ha fet la identificació del cadàver, tots els indicis apunten a que es tractaria de Piella, segons ha informat El Punt Avui, , ja que també s'han trobat diverses peces de roba que coincideixen amb les que duia el mosso a més d'un carnet sindical de policia. A més, la policia ja va localitzar el cotxe del desaparegut a la localitat.

Va ser la dona de Piella, que en el moment dels fets tenia 35 anys, la que va denunciar la seva desaparició, després de trobar una nota que la va posar en alerta. Els primers dies la recerca es va centrar al voltant de diverses comarques gironines. A través del rastre que va deixar el telèfon mòbil de Piella es va determinar que l'últim lloc on va donar senyal va ser a una zona entre Beuda i Lladó (Alt Empordà). Les notícies sobre el desaparegut van tornar el 31 de maig de 2013 quan la grua municipal d'Arles retirava del carrer el cotxe de Piella.

Ara és la Gendarmeria qui s'ha fet càrrec del cas, tot i que no es descarta la col·laboració amb els Mossos d'Esquadra i el jutjat d'Olot.