El conductor que aquest dimarts va ser enxampat circulant en contra direcció a la C-31 entre Mont-ras i Llofriu (Baix Empordà) és un veí de Palafrugell de 80 anys que, segons diu, va confondre’s d’entrada a l’hora d’accedir a la carretera. Va ser el mateix home qui dimecres va presentar-se voluntàriament a la comissaria per explicar els fets. Gràcies a l’avís d’altres conductors i a la gravació feta per un motorista des del mòbil, els Mossos d’Esquadra van poder identificar el model i matrícula del turisme i esbrinar les dades del seu propietari. L’home ha estat denunciat per un delicte contra la seguretat del trànsit per circulació temerària i haurà de comparèixer davant del jutjat de la Bisbal d’Empordà quan sigui requerit.

Els agents han informat del cas a la Prefectura Provincial de Trànsit de Girona per si fos necessari un informe mèdic de pèrdua d’aptituds psicofísiques del conductor.

Malgrat la gravetat de la infracció, no hi va haver cap accident ja que la carretera en aquest punt té dos carrils per banda.