Un home ha estat detingut aquest migdia a Darnius després d'haver disparat diversos trets a l'aire i encarar-se contra agents dels Mossos en confondre els policies amb uns lladres que volien emportar-se les plantes de marihuana que cultivava a la seva finca. Els fets han succeït aquest diumenge al matí mentre els policies - que anaven de paisà- feien un dispositiu de vigilància a la finca ja que sospitaven que hi podia haver una plantació de marihuana. El detingut, que es trobava a l'interior del terreny, ha confós els agents amb lladres i ha disparat diversos trets a l'aire. Un cop els policies s'han identificat, l'home s'ha acabat entregant.

Fonts dels Mossos d'Esquadra assenyalen que el detingut podria tractar-se d'un home de nacionalitat francesa. En un principi, el detingut no es creia que els policies eren agents de l'autoritat però, un cop s'han identificat, ell mateix ha canviat d'actitud i s'ha entregat.

L'home ha estat arrestat per un delicte d'atemptat contra els agents de la autoritat i, segurament, també se li imputarà un altre delicte contra la salut pública. El detingut ha estat traslladat a dependències policials i la investigació continua oberta per acabar d'esclarir els fets. Durant una estona, els agents han muntat diversos controls als accessos de la vila per si podia haver-hi algun altre implicat que hagués fugit de la casa.