14 de febrer

Els regals més romàntics per sorprendre la teva parella per Sant Valentí

Et donem algunes idees perquè aquest 14 de febrer es converteixi en un dia inoblidable

La història de Sant Valentí: per què és el Dia dels Enamorats?

M.C.

Amb el dia de Sant Valentí, el 14 de febrer, arriben les mostres d’amor, les cites i els sopars... I també els millors regals. Per això, sorprendre la teva parella amb un bonic detall és molt important, ja que pot fer que aquest dia es converteixi en una cosa inoblidable.

Si estàs buscant el regal perfecte i romàntic per a la teva parella i estàs perdut, et proposem una sèrie d’idees que podrien ser-te útils.

Una nit sota les estrelles

Passar la nit amb la persona que més estimes sempre és un pla perfecte, però si a més es fa en un entorn espectacular i més que romàntic és un plus. El fenomen ‘glamping’ s’ha posat molt de moda. Allotjar-se en zones rurals a l’estil càmping però amb detalls de luxe i glamurosos ja és tota una moda, i dins s’hi enclaven els hotels bombolla.

La llum de les estrelles és molt romàntica.

La llum de les estrelles és molt romàntica. / Freepik

La vostra cançó

En el cas que optis per un regal físic, Spotify té la possibilitat de crear una placa amb la vostra cançó preferida. Amb aquest regal tots dos sereu molt feliços recordant aquests acords que us van unir. A més, es pot gravar una inscripció a la peanya de fusta que sosté la placa.

Una tarda de spa

Una altra manera de sorprendre amb un regal original és portar per sorpresa la teva parella a un Spa. Les possibilitats són infinites. Des de balnearis urbanites fins a un perdut per muntanyes i zones rurals. Privats, amb dinar o sopar, i fins i tot amb nit d’allotjament.

A més, les típiques caixes regal amb experiències solen comptar amb opcions dins de l’àmbit dels balnearis, banys i spas.

Regalar una experiència en un spa sempre és una bona opció.

Regalar una experiència en un spa sempre és una bona opció. / Freepik

El que mai falla

Més enllà de viatges, nits d’hotel i activitats, sempre es pot optar pel més tradicional, passant per la roba interior més provocativa fins a perfums, complements i llibres i música.

Una sorpresa original pot ser un llibre que contingui un missatge per a tots dos, o també les entrades per a aquest concert o teatre que tantes ganes teníeu de veure. Feu volar coloms...

Això sí, sense cap mena de dubte, el millor regal per al Dia de Sant Valentí és poder passar-lo amb algú amb què compartir amor i moments inoblidables.