Rigoberta Bandini afronta la recta final dels seus concerts abans d’apartar-se dels escenaris durant un temps. El de demà dijous al Palau Sant Jordi és l’últim espectacle que oferirà a Barcelona abans de l’aturada. Li quedaran a més de quatre, un tancament nadalenc a Madrid.

Paula Ribó (nom real de l’artista) va explicar al programa de ‘La Resistencia’ que després d’aquesta gira faria un descans de la seva vida professional com a cantant i artista musical. Així doncs, després de l’èxit d’‘Ay Mamá’, cançó finalista del Benidorm Fest, va declarar en el programa de David Broncano que estava «fins al c*ny», on afirmava també que l’aturada seria ‘llarga’.

El pòdcast d’El Periódico no pot passar per alt el punt i a part que realitzarà ben aviat una de les artistes més exitoses dels últims anys. Ens ajudarà a entendre aquest èxit el periodista d’El Periódico Ignasi Fortuny.

On es pot escoltar

‘El pòdcast d’EL PERIÓDICO’ es publica de dilluns a divendres i es pot escoltar a les plataformes iVooxSpotifyPodimoGoogle PodcastAmazon Podcasts i Apple Podcasts.