El Sorteig de la Loteria de Nadal arribarà el pròxim 22 de desembre, sent una de les dates més esperades de l'any. El Teatre Real de Madrid acollirà dimecres que ve a multitud de persones que esperen ser premiades, entre ells també s'inclouen els famosos. Aquí tothom viu el Sorteig Extraordinari.

Qui són els famosos afortunats en la Loteria de Nadal? Ni més ni menys que la Reina Letizia, qui va ser premiada en 2004 amb el número 22.505, data en la qual els actuals reis van contreure matrimoni. El premi el va donar a una ONG.

Nacho Guerreros, actor en La qual s'aveïna, també va ser premiat en 2002, quan treballava com a cambrer. Així, va rebre una suculenta quantitat de diners que li va permetre comprar els drets d'autor de l'obra “Bent”, amb la qual va ficar cap en el món de la interpretació.

Una altra famosa afortunada en el Sorteig de Nadal va ser Soraya. La cantant va poder gaudir d'un segon premi, qui va reconèixer que compra dècims en cada ciutat a la qual acudeix a fer un concert. Sens dubte, la clara prova que quants més dècims compris, més possibilitats tindràs de guanyar.

D'altra banda, el reconegut presentador, Carlos Sobera, comprador habitual de loteria de Nadal, va reconèixer haver estat afortunat amb un premi menor en el Sorteig Extraordinari fa diversos anys.

Per part seva, Carmen Lomana, en la primera vegada que va jugar la Loteria de Nadal va ser premiada. Sens dubte tot un cop de sort. L'anècdota ve quan se li va oblidar que tenia un bitllet premiat i quan es va adonar ja havia caducat.