Amb només 28 anys i una brillant carrera com a fotoperiodista, ahir va morir a Girona el rosinc Jordi Velasco, després de no haver pogut superar les greus ferides sofertes en un accident amb avioneta ocorregut dimecres a Roses.

La cerimònia de comiat tindrà lloc aquest diumenge, a les 10 hores, a l'església parroquial de Santa Maria. La família ha descartat la possibilitat d'obrir una sala de vetlla abans de la cerimònia.

Velasco estava ingressat en estat crític a l'UCI de l'Hospital Josep Trueta de Girona. Era una persona jovial i treballadora, molt estimada per tothom qui el coneixia. Dirigia una empresa de fotografia especialitzada en imatges preses des de l'aire. Les mostres de condol han començat a aparèixer a les xarxes socials des de tots cantons. Com a fotoperiodista, Jordi Velasco col·laborava des de fa temps amb el Setmanari de l'Alt EMPORDÀ i el Diari de Girona. Els dos mitjans han lamentat profudament la seva pèrdua. L'any passat va ser guardonat amb un dels premis Carles Rahola de la Diputació de Girona.

Descansi en pau.