10 de novembre de 2011
10.11.2011
Roses

Promocionen la salut dental entre els escolars de Roses

Els centres educatius participen a la campanya 'Cuida´t les dents'

10.11.2011 | 18:12
La mostra ´Cuida´t les dents´ ha arribat a Roses

Del 9 al 23 de novembre s'ha instal·lat a la pista annexa al Pavelló Poliesportiu de Roses la mostra 'Cuida't les dents' impulsada per Dipsalut, campanya que té per objectiu promoure bons hàbits d'higiene bucodental entre la població infantil. Al llarg de les 2 setmanes que la mostra romandrà a Roses, serà visitada pels estudiants de 6 a 9 anys del municipi, que també realitzaran tallers relacionats amb la salut dental.

L'exposició 'Cuida't les dents' s'ha creat per donar una eina formativa als infants, que els transmeti la importància de mantenir una bona higiene dental. La càries dental i les malalties periodontals constitueixen un dels problemes crònics de salut més prevalents a Catalunya. Les darreres dades sobre hàbits de raspallada a Catalunya, demostren que menys de la meitat dels nens i nenes d'entre 5 i 14 anys segueixen les pautes de la Federació Dental Internacional, que recomana el raspallat de les dents un mínim de dues vegades al dia amb una pasta fluorada. Són els menors de 10 anys els que tenen aquest hàbit menys consolidat.

La mostra instal·lada a Roses consta de diferents apartats on s'explica l'anatomia de la dent, l'estructura de la boca, les diferents malalties bucodentals o la importància d'alimentar-se adequadament també per evitar la càries. L'exposició compta amb dos monitores que guien els estudiants al llarg de tot el recorregut i a través dels diferents elements audiovisuals, manipulables i experimentals.

La regidora d'Ensenyamet de l'Ajuntament de Roses ha visitat aquest matí la mostra, on ha participat d'una de les sessions amb alumnes de l'escola Centre Escolar Empordà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema