Mollet de Peralada espera repartir una tona de bacallà durant la segona edició de la Fira dedicada principalment a aquest producte, però amb un segon apartat temàtic dedicat a l'art. Productors de bacallà i artistes compartiran la fira.

La Fira del Bacallà i de les Arts tindrà lloc el 13 de novembre al centre de la població amb la participació de quatre productors i saladors de bacallà, tres cellers de la població, i altres parades d'alimentació i d'artesans. Durant la fira s'oferiran al preu de 5 euros, degustacions de 8 tastets amb un got de vi. Se'n preveu repartir fins a 800. En la primera edició de la fira van passar per Mollet de Peralada 2.000 persones.

D'altra banda, la fira recull un segon apartat temàtic dedicat a l'art que compta amb la participació de l'Associació Cultural Projecte Desat'Art. S'espera que una vintena de joves pintors siguin presents a la fira. La fira, a més, estarà amenitzada amb altres activitats com conferències, titelles, música o jocs inflables per a la mainada.