Els organitzadors de l'esdeveniment "Tots al carrer", que s'havia programat per aquest dissabte, han decidit ajornar-lo per la pluja,

Segons la seva pàgina al Facebook, aquesta situació "no aturarà" els organitzadors i esperen tornar-ho a programar tot pel dia 12 de febrer.

L'activitat proposava la música dels discjòqueis Skart i Macmar així com exhibicions de bmx o break dance i concerts de Mokro, Opc, Squad i Mc-Bmcer. També es preveu l'assistència de Black de Fama Revolution.

Aquesta és una iniciativa impulsada a dues bandes per l'associació L'Embranzida Jove i, la més recent, Xarxa de Convivència. Ambdues han trobat el suport d'una botiga rosinca especialitzada en skate, surf i extreme. A2Shop és l'encarregada de la instal·lació de rampes i baranes per fer exhibicions, ja que a Roses encara no es disposa de cap espai per practicar controladament aquestes activitats. Això és un inconvenient ja que, com explica Gerard Teixidor, president de L'Embranzida –va ser escollit el passat setembre–, "hi ha molta gent que practica".

L'Embranzida Jove és una entitat que va néixer fa uns tres anys i disposa d'uns noranta socis majors de 14 anys. Hereus d'una anterior associació juvenil, L'Empenta, dissolta fa una dècada, tenen la seu social en un local al carrer Nou, cedit per un particular. Allí munten reunions i fan actes oficials i es troben per mirar pel·lícules plegats.