17 de novembre de 2009
17.11.2009
Mecenatge

Carme Mateu rep la medalla d'or del Cercle del Liceu

17.11.2009 | 13:39
El matrimoni Suqué Mateu amb el president Montilla i la consellera Geli.

A l´acte de lliurament, que es celebrarà en una Gala Homenatge al Saló dels Miralls del Gran Teatre del Liceu, hi assistiran destacades personalitats i mecenes de la societat catalana així com del món de la música i la cultura en general.

La Presidenta de l´Associació Cultural Castell de Peralada, Carme Mateu de Suqué rebrà, avui dimarts 17 de novembre, de mans del President del Cercle del Liceu, Joaquim Calvo, la Medalla d´Or del Cercle del Liceu, en reconeixement a la seva contribució al mon de la música i la cultura en general.

Aquesta distinció, vol ser doncs un homenatge a la figura d´una gran Dama de Barcelona, que gràcies a la seva vocació i esperit de mecenatge, ha fet possible que el Festival Internacional de Música Castell de Peralada sigui un referent a nivell Internacional.

Tanmateix, a Carme Mateu se li reconeix amb aquesta medalla d´or la seva desinteressada i determinant contribució al món de la cultura, sempre amb la voluntat clara de que la cultura és un motor de creixement per a la societat.

El comitè organitzador d´aquesta Gala, està Presidit pel Marquès de Samaranch.

A l´acte d´aquesta nit hi tenen confirmada la seva presencia, Stefano Palatchi, Ainhoa Arteta, Jaume Aragall, Al Bano, Joan Manuel Serrat, entre altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho