21 de abril de 2009
21.04.2009
FIGUERES

Jordi Puig retratarÓ parelles durant la festa de Sant Jordi a la Rambla de Figueres

21.04.2009 | 02:00
La relaciˇ de Jordi Puig amb el Setmanari de l┤Alt EMPORD└ i la Nau C˘clea va comenšar amb la Primera Trobada de Bessons (2003) que va servir de base per a un programa televisiu de TV3

Aquesta serÓ la novena sŔrie fotogrÓfica que farÓ l'artista Jordi Puig en aquests darrers sis anys. Novament, el fot˛graf prendrÓ com a escenari Figueres i, mÚs concretament, la Rambla.

Serà dijous, el dia de Sant Jordi, quan l'artista retrarà parelles que es regalin un llibre o una rosa. No importa quin tipus de parelles sigui ja que Puig vol "posar en escena aquesta tradició, la de reconèixer a la persona que estimem o que ens és especial".

Allò que impulsa a Puig a fer aquest tipus d'accions l'han conduït a la reflexió: "tots formem part de col?lectius, ho fem constantment, però no en som del tot conscients". En aquesta ocasió la trobada, organitzada per l'Ajuntament, la Nau Côclea i el Setmanari de l'Alt EMPORDÀ, estarà oberta a tot tipus de persones, és a dir, no serà tan restrictiva com altres sèries que ha fet l'artista. Era aquest el cas dels homes amb bigotis, dels bessons o, fins i tot, dels mags, aquesta darrera "amb una temàtica molt agraïda a nivell plàstic".

Una de les darreres sèries que va fer, dedicada als treballadors de Can Mario, a Palafrugell, l'ha colpit més que cap altra. "El resultat va ser molt senzill, perquè les persones no s'acompanyaven amb cap objecte. Aquesta sèrie em té el cor robat", confessa el fotògraf qui està convençut que seguirà apostant per aquest tipus d'accions. "M'agrada organitzar el món a la meva manera", explica Puig.

La relació de Jordi Puig amb el Setmanari de l'Alt EMPORDÀ i la Nau Côclea va començar amb la Primera Trobada de Bessons (2003) que va servir de base per a un programa televisiu de TV3. Posteriorment, han col?laborat amb les sèries Bigotis (2004), Visitants del Museu Dalí (2006) i Joguets (2007).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho