Ginea ofereix tractaments amb radiofreqüència per millorar la salut femenina

El centre de salut femenina Ginea ha implantat aquest tractament que té aplicacions tant en l’etapa reproductiva, postpart per cesària o genital, i també per tractar el dolor en la menopausa, entre altres

El centre especialitzat en  salut femenina Ginea.

El centre especialitzat en salut femenina Ginea. / IRENE ROÉ

Empordà

Empordà

El centre de salut femenina Ginea ha implantat una tecnologia innovadora per tractar i millorar la salut femenina, la radiofreqüència. Aquesta es pot aplicar en diferents situacions, independentment de l’edat de la pacient.

La radiofreqüència és una tecnologia innovadora que ajuda a la regeneració dels teixits. | IRENE ROÉ

La radiofreqüència és una tecnologia innovadora que ajuda a la regeneració dels teixits. | IRENE ROÉ / redacció

En aquest sentit, la radiofreqüència és un tractament eficaç i especialitzat pels dolors de la menopausa. Els tractaments ginecològics amb aquesta tecnologia poden alleujar el dolor localitzat i afavorir una millor salut a la zona pelviana en general.

Una de les consultes del centre Ginea al carrer Sardana, 25, de Figueres.  | IRENE ROÉ

Una de les consultes del centre Ginea al carrer Sardana, 25, de Figueres. | IRENE ROÉ / redacció

També es pot utilitzar per al rejoveniment vaginal. «Aquest és un tractament molt demanat avui en dia, però pot portar complicacions i efectes secundaris», expliquen els responsables de Ginea. Per això des del centre proposen les teràpies de rejoveniment amb radiofreqüència. Ofereixen resultats de màxima qualitat, indolors, sense inflamació i sense necessitat de cirurgia invasiva.

La recepció del centre Ginea.  | IRENE ROÉ

La recepció del centre Ginea. | IRENE ROÉ / redacció

Pel que fa a l’etapa reproductiva, aquesta tecnologia s’utilitza per a la recuperació després d’una cesària, ja que accelera la recuperació de la ferida quirúrgica internament i externament. A més, afavoreix el drenatge i disminueix la possibilitat d’adherències cicatricials. En ferides o esquinços millora la qualitat i el temps de recuperació del teixit accelerant el procés de cicatrització.

En el postpart genital, ajuda en la recuperació dels teixits i la regeneració epidèrmica i accelera el procés de cicatrització. Pel que fa a la zona abdominal, la radiofreqüència ajuda a reafirmar la pell i remodelar l’abdomen per recuperar la silueta.