Si veus això en una poma, llença-la immediatament

Les pomes són delicioses i tenen nombrosos beneficis per a la salut

Bruna Segura

Per mantenir una bona salut és molt important seguir una dieta equilibrada amb abundant quantitat de fruites i verdures. Tots dos aliments contenen altes quantitats de vitamines i nutrients que aporten nombrosos beneficis per a la salut dels organismes.

  1.  Una de les millors fruites que podem menjar per completar la nostra dieta són les pomes, ja que són força barates i estan delicioses. Un cop dit això, és molt important mantenir-les en bon estat, ja que si es posen dolentes poden ser molt perjudicials per als consumidors. És per això que, a continuació, trobareu tots els senyals que indiquen que les pomes s'estan posant dolentes i hauríem de llençar-les: Cerca forats a la pell, els quals poden ser causats pels insectes.
  2.  Si veus floridura a la poma, l'has de rebutjar.
  3.  Revisa si la fruita està deshidratada, ja que si està dura i seca en comptes de ferma i sucosa, pot ser perillós consumir-la.
  4.  Si prems la poma i la notes massa tova, vol dir que s'ha posat dolenta i no hauríem de menjar-la. Una poma fresca hauria de ser esponjosa, si podem esprémer-la i treure'n el suc significa que no és segur consumir-la.
  5.  Busca zones descolorides, ja que si tallem la pell que estigui perdent color i la carn de sota també s'ha descolorat, vol dir que està en mal estat.