El Grup Iris arrenca el mes de febrer amb l’organització de diferents tallers «que tenen com a objectiu aprendre a ser més conscients de la nostra alimentació i conèixer les propietats de diferents aliments, per així fer-ne un ús més conscient de cara a la prevenció i millora de diferents afeccions o malalties» expliquen les organitzadores. L’activitat, que es farà online, es podrà seguir aquest dimecres a partir de dos quarts de sis de la tarda a càrrec de la dietista Pilar Sala.

Dimecres vinent Taller d'Alimentació Saludable!! Parlarem de com eliminar els metalls pesants del nostre organime. No ho...

Posted by Grup Iris on Friday, February 4, 2022

Durant els tallers, s’explicarà com «una alimentació basada en aliments poc manipulats i frescos farà que ens sentim amb més energia, que no una dieta basada en farines blanques, sucres i additius químics. També es coneixeran com poden ajudar alguns superaliments i complements nutritius en diferents moments de la nostra vida». Finalment, es proposaran receptes senzilles i pràctiques per ajudar a cuinar en el dia a dia. Les inscripcions al taller es fan a través del web de l’entitat.