Salut reprèn dilluns l'estratègia de vacunació amb dos vehicles mòbils

També s'establiran punts fixos a la Casa Seat de Barcelona i al centre mèdic annex de la companyia a Martorell

L'entrada del nou punt de vacunació, al barri de Cappont

L'entrada del nou punt de vacunació, al barri de Cappont / ACN

Redacció / ACN

El Departament de Salut reprèn aquest dilluns l'estratègia de vacunació amb punts mòbils amb dos vehicles de la companyia automobilística Seat, tal com va fer al juliol. Els primers dels camions iniciarà la seva activitat dilluns a la zona de La Maquinista de Barcelona. El segon s'ubicarà a la zona metropolitana nord i iniciarà la vacunació dimarts i dimecres a Badalona.

Aquests punts de vacunació estaran disponibles per a tota la població que es vulgui vacunar amb cita prèvia, per facilitar la gestió en aquests punts mòbils, i el seu horari serà de nou del matí a vuit del vespre. També s'instal·laran dos punts fixos, un a la Casa Seat de Barcelona i un altre al centre mèdic annex a les instal·lacions de la companyia a Martorell.

Els ciutadans interessats hauran de demanar cita al portal vacunacovidsalut.cat. Està previst que s'administrin 8.000 dosis diàries de vacunes contra la covid-19.Salut reprèn aquets punts amb vehicles mòbils amb l'objectiu d'incrementar la vacunació per seguir augmentant la immunització poblacional i minimitzar els contagis.