El músic Albert Cuevas ofereix, aquest novembre, el cicle de projeccions i concerts «Les freqüències de la natura», al centre cultural d’Avinyonet de Puigventós. Albert Cuevas és músic, dissenyador, pintor i artista global de Navata. Ell és l’autor del projecte multimèdia Zen-sations relacionat amb les freqüències de la Natura i la progressió de Fibonacci. Compositor, sonoterapeuta i gran observador de la natura, realitza els seus treballs en relació amb la Divina Proporció oferint a la nostra vida un gran benestar, de forma innovadora i eficaç. Tant les composicions arbòries com les freqüències bineurals i els cants harmònics, tenen la funcionalitat terapèutica i la inspiració artística, dins de la successió de Fibonacci.

Tres sessions

El cicle s’iniciarà el 12 de novembre amb dues projeccions i un concert. El dia 19 de novembre s’han previst tres projeccions i un concert i el 26 dues projeccions més i un últim concert. Totes les projeccions tenen la finalitat de donar a conèixer 7 freqüències relacionades amb la natura i la proporció àuria. Els concerts es faran amb cant harmònic, bols de quars, bols tibetans, percussió i instruments de corda. L’acte és gratuït.

Per assistir a les diferents sessions, es recomana portar roba còmoda, una manta, un coixí o màrfega. Les places són limitades i per reserves cal trucar al telèfon al 972 547 069.