Naturpilates és un centre de salut, esport, bellesa, estètica i benestar situat a Figueres. El centre té com a tret diferencial el tracte personalitzat, en un espai íntim i de confiança. Es programen les sessions de pilates adaptades a les necessitats de cada usuari, realitzant un minuciós seguiment de l’evolució de mobilitat de cada alumne, tenint en compte lesions o patologies.

El centre ofereix un ampli programa d’activitats dirigides i entrenaments personals en grups reduïts, d’un màxim de cinc persones, per a una millor atenció.

L’horari, des de les 7 del matí fins a les 8 del vespre, permet als usuaris gaudir de totes les modalitats que ofereix. A la seva pàgina web (www.naturpilates.com) es pot consultar l’agenda de classes dirigides, entre les quals hi ha: pilates, pilates mve, TRX, ladder barrel o reformer individual.

Els professionals de Naturpilates també realitzen tractaments de bellesa i benestar: sessions de depilació amb làser de díode o amb cera, tractaments corporals, reductors i facials, manicures i pedicures i massatges.

Un dels últims tractaments facials que ofereix Naturpilates és l’equip Hi-Lift 3 que fa un lifting facial que proporciona la reafirmació de la pell gràcies a la utilització de l’ultrasò focalitzat.

Personalització del servei

Naturpilates es troba al carrer Antoni Ribes de Conill, paral·lel a l’avinguda Salvador Dalí, en un primer pis. L’elecció d’aquesta ubicació es deu a tres motius: una correcta ventilació de l’espai, una molt bona il·luminació i una personalització del servei.

«Amb una experiència de quasi dues dècades, Naturpilates oferim un ambient personal, familiar i íntim», anoten Cristina i Pedro, responsables del centre.

NATURPILATES

Adreça: Antoni Ribes de Conill, 2 1er 2ª, de Figueres

Telèfons: 872 21 28 45 / 648 24 03 64

Web: www.naturpilates.com