Cal trencar el mite. Aprimar-se no és difícil. El més complicat és saber com fer-ho i és que ha quedat demostrat que, en moltes ocasions, perdem temps i esforços amb idees i plans sense cap sentit. El motiu? El que fem no ens beneficia.

Un dels principals objectius a l'hora d'aprimar-se és perdre greix. Sobretot en les dones, la principal obsessió rau en la grassa que s'acumula a les cartutxeres, la cel·lulitis. El darrer en aportar un remei casolà per eliminar-la ha estat el popular cuiner Karlos Arguiñano. Es tracta d'una rutina tan senzilla com prendre un suc de borratja amb pinya als matins. Segons ha afirmat en el seu espai televisiu, aquesta elaboració ajuda a eliminar la cel·lulitis.

Aconseguir un ventre pla i esculpit no és una tasca fàcil. Desfer-se del greix que s'acumula als famosos 'michelins' i les cartutxeres es converteix en tot un repte que es venç amb molta força de voluntat i constància. De fet, és fàcil topar-nos amb persones que estan molt en forma, que practiquen habitualment esport, però no aconsegueixen dir adeu a la panxa.

Seguir una dieta baixa en sodi i menjar aliments naturals com les fruites, les verdures, les hortalisses, els llegums, les carns i els peixos frescos ajudaran el nostre organisme a fer front a aquesta problemàtica. Les infusions de te verd o cua de cavall, per exemple, també ens poden venir molt bé. En canvi, els greixos vegetals i els aliments processats són els nostres enemics.