23 de febrer de 2021
23.02.2021
L'Empordà
Bàscara

Bàscara inicia la campanya «La mascareta obre portes»

L'Ajuntament lliura una caixa de mascaretes a cada comerç que s'hi adhereixi i també un adhesiu que els identifica com a zona segura

22.02.2021 | 19:23
Els establiments reben un adhesiu amb el lema de la campanya

L'Ajuntament de Bàscara va donar el tret de sortida la setmana passada a la campanya La mascareta obre portes per tal de buscar la complicitat dels establiments comercials en la prevenció de la Covid-19 i fomentar la promoció de la salut.

Des del consistori s'espera que al llarg dels pròxims dies s'hi vagin adherint tots els establiments i serveis del municipi. Cada dia més establiments del municipi s'afegeixen a la campanya per tal de buscar la complicitat dels establiments comercials en la prevenció de la Covid-19 i fomentar la promoció de la salut.

Mesures de seguretat

La iniciativa consisteix en el lliurament d'una caixa de mascaretes a cada comerç que s'hi adhereixi i, així, en cas que un client vulgui entrar i no porti la mascareta, el venedor n'hi podrà regalar una i d'aquesta manera fer pedagogia. Els establiments reben també un adhesiu amb el lema de la campanya que l'identificarà com a zona on es compleixen les mesures de seguretat i higiene per prevenir els contagis de coronavirus.

L'Ajuntament vol apel·lar amb aquesta campanya a la solidaritat veïnal. Té previst repartir 1.500 mascaretes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook