Sovint es diu que una imatge val que més de mil paraules. La Unitat de Virus Respiratoris de l'Hopsital de la Vall d'Hebron de Barcelona ens ofereix un vídeo explicatiu sobre tot el procés d'una prova de PCR dins del seu laboratori en la lluita contra la Covid-19.

Opta a ser premiat com l'hospital públic amb una millor gestió

Cada any, la revista New Medical Economics reconeix a través dels seus lectors i del seu consell editorial els mèrits d'institucions i professionals dedicats a la gestió sanitària a l'Estat mitjançant l'entrega dels Premis New Medical Economics, referents en el món de la sanitat. Enguany, l'Hospital Universitari Vall d'Hebron és un dels sis candidats a ser reconegut com la institució pública amb una millor gestió durant el 2020.

Els altres cinc candidats són l'Hospital General Universitari Gregorio Marañón de Madrid, el Complex Hospitalari Universitari de Pontevedra, l'Hospital Universitari Sant Joan d'Alacant, l'Hospital Universitari Son Espases de Mallorca i l'Hospital Universitari Marqués de Valdecilla de Santander. La gala d'entrega dels premis es durà a terme el proper 25 de novembre. Podeu obtenir més informació i votar a www.newmedicaleconomics.es/premios-2020/