La millor manera d'acomiadar el mes de febrer és fent el gest solidari de donar sang. Aquests dies les reserves de sang són molt baixes, sobretot dels grups 0- i A-, i el Banc de Sang i Teixits fa una crida a la població de Figueres perquè, de forma altruïsta, s'acosti a algun dels dos punts de recepció de sang que es munten aquests divendres i dissabte, 28 i 29 de febrer, a Figueres.

Divendres, la campanya de donació de sang té un component educatiu, tenint en compte que els organitzadors són alumnes i professors de l'Institut Alexandre Deulofeu de Figueres, que treballen la iniciativa solidària en el marc del projecte de servei comunitari. Els trobareu, acompanyats dels voluntaris del Banc de Sang i Teixits, de les 5 a les 8 del vespre, a les instal·lacions de l'institut.

Per tal de promocionar aquesta campanya de donació de sang, aquest dijous 27 de febrer, alumnes de l'Institut Alexandre Deulofeu de Figueres han fet una performance al centre de Figueres.

{C}

Alumnes del Deulofeu fan una performance per promocionar la donació de sang

Alumnes del Deulofeu fan una performance per promocionar la donació de sang

Per altra banda, dissabte, 29 de febrer, el servei de donació de sang s'instal·la al Centre Cívic Creu de la Mà de Figueres, de 10 del matí a 2 del migdia i de 4 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre.