L'any 2000 , el farmacèutic Martí Roca va obrir l'ortopèdia herbolari Martínez Roca. Farmacèutic i especialista en farmàcia galènica, Martí Roca té una llarga experiència en medicina natural i ofereix un assessorament personalitzat, atenent les necessitats i preferències dels seus clients.

L'ortopèdia herbolari Martínez-Roca és un espai de referència per a totes les persones que volen cuidar la seva salut mitjançant mètodes naturals i mantenir un estil de vida saludable. Aquest vessant conviu amb els productes ortopèdics, per a aquelles persones que per diferents motius, accidents, traumatismes o edat, necessitin solucions ortopèdiques o senzillament ajudes tècniques i així poder fer més confortable la vida diària. Dues àrees de tractament de la salut que esdevenen complementàries a l'establiment Martínez Roca.

Vida sana i ecològica

Entrant a la botiga, a mà dreta, trobem la secció de l'herbolari, amb una gran selecció de productes de dietètica, nutrició, alimentació ecològica i fitoteràpia, complements alimentaris, superaliments, nutrició per a al·lèrgies i intoleràncies i aromateràpia, entre d'altres. Martí Roca va ser, durant set anys, el director tècnic d'un important laboratori de plantes medicinals. «El client pot trobar el tractament de malalties comunes amb productes naturals, sense eliminar cap tractament convencional i donant-ne coneixement al metge», explica el farmacèutic.

Aquest 2020 Roca ha entrat de ple en els productes de cosmètica natural i ecològica. Ofereix dues marques de gran qualitat; Oma Gertrude, empresa alemanya d'una molt bona relació qualitat-preu, i Lila Cosmètics, l'empresa de cosmètica catalana 100% ecològica que elabora productes per a mainada, per a al·lèrgics i per a pells delicades.

Ortesis a mida

Martí Roca es va especialitzar en ortopèdia, malgrat que «Roses no és una localitat gaire gran, i com a ortopeda has de treballar prop d'un hospital», sent satisfacció de poder oferir un gran ventall de productes evitant així que ronsincs i rosinques hagin de desplaçar-se per obtenir solucions ortopèdiques. Roca, entre altres serveis especialitzats, realitza ortesis a mida de membre inferior, superior i columna. Aquests són suports extern que modifiquen els aspectes funcionals o estructurals del sistema neuromusclesquelètic, i ajuden a tractaments a limfodemes, entre d'altres.

Ortopèdia Herbolari Martínez Roca

  • Adreça: avinguda Riera Ginjolers,99
  • Telèfon: 972 15 45 50
  • Mail: ortopedia@rosessalut.cat