10 de gener de 2020
10.01.2020
Figueres

La Fundació Salut Empordà acull una exposició sobre salut i seguretat

S'adreça a la gent gran i conté consells de seguretat relacionats amb diferents àmbits de la vida quotidiana

10.01.2020 | 13:42
Exposició itinerant sobre seguretat

Des d'avui i fins al 21 de febrer, la Fundació Salut Empordà (FSE) acull l'exposició itinerant "Mou-te amb salut, envolta't de seguretat", impulsada per la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Nou Barris, de Barcelona, i el Consorci de Salut i Social de Catalunya.

Aquesta mostra gratuïta consta de 9 plafons informatius que busquen ensenyar de manera pràctica i propera als usuaris com actuar i desenvolupar-se en el dia a dia amb el màxim de garanties de seguretat possibles. Sobretot es dirigeix a la gent gran però els continguts són de caràcter preventiu i també resulten interessants per a la resta de la població.

Els 9 plafons ofereixen consells entorn de la seguretat al domicili, al carrer, al comerç, al caixer i a l'oficina bancària. I es complementen amb continguts relacionats amb la salut: mobilitat segura, seguretat a la llar, ajuda a l'entorn i telèfons d'interès davant situacions d'urgència.
L'objectiu d'aquesta iniciativa és reduir el delicte, transmetre consells a la població i augmentar la percepció de seguretat de la gent gran, ajudant-los a mantenir una actitud activa davant els riscos i fomentant-los hàbits d'autoprotecció.

A partir d'avui, i en períodes de 15 dies, els 9 plafons que integren aquesta mostra es podran veure en els tres centres de la FSE: a Consultes Externes de l'Hospital de Figueres (del 10 al 24 de gener), a l'entrada del Centre Sociosanitari Bernat Jaume (del 24 de gener al 7 de febrer) i al CAP Moisès Broggi de l'Escala (del 7 al 21 de febrer).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook