Aquest mes, Anna Ferrer ha engegat una nova edició de la seva dieta depurativa en grup a Figueres, Girona i a l'Estartit. Com als darrers Depura't en grup, la novetat és un nou llibre de receptes, Fórmula Saludable III, que inclou més de 50 elaboracions perquè aquests mesos de tardor traieu el màxim profit dels productes de temporada.

Fórmula Saludable III i la resta de llibres són fruit de l'experiència de la dietista figuerenca que, al llarg d'aquests 16 anys, ha detectat que un dels majors obstacles que es troba la gent a l'hora de cuinar és la manca de temps i el desconeixement dels nutrients de molts aliments. Per aquest motiu, aquest receptari és útil tant per a les persones que vulguin seguir la dieta depurativa d'Anna Ferrer com per a aquelles que volen adquirir uns bons hàbits alimentaris.

Aquest llibre i els anteriors estan a la venda a la consulta de la dietista, però també els podeu trobar a la seva botiga online (shop.annaferrer.cat) vinculada a la seva pàgina web (www.annaferrer.cat), perquè qui estigui interessat pugui comprar, via online, aquests receptaris i altres productes saludables. També els trobareu en altres establiments de la ciutat, com ara a Llibres Low Cost i a les dues botigues que té l'herboristeria Les Bones Herbes.

Anna Ferrer va obrir la seva consulta fa 16 anys i, des de llavors, no ha deixat d'engegar noves iniciatives, com ara el Depura't en grup que, a cada nova edició, té una molt bona acollida. La dietista també realitza xerrades i tallers de nutrició amb l'objectiu de fomentar una alimentació equilibrada i prendre consciència de la seva importància per a la nostra salut física i mental. Per als següents mesos, la dietista ja treballa en noves idees perquè els seus coneixements estiguin a l'abast de tothom, com, per exemple, revisions de menús per a col·lectius (escoles, llar d'infants, residències i grans empreses) i xerrades i tallers per a empreses.