18 de novembre de 2019
18.11.2019
Prevenció

El CAP de l'Escala fa un simulacre d'incendi que obliga a evacuar el centre

La Fundació Salut Empordà ha dut a terme un exercici d'incendi en una consulta del Centre d'Atenció Primària Moisès Broggi

18.11.2019 | 19:14
Els treballadors, fora del centre.

Fundació Salut Empordà (FSE) ha dut a terme un simulacre d'incendi en una consulta de la planta baixa del Centre d'Atenció Primària Moisès Broggi de l'Escala, la qual cosa ha obligat a evacuar una trentena de treballadors i usuaris.

L'exercici ha estat organitzat per la Unitat de Salut Laboral de la Fundació i l'Associació Mancomunitat Sanitària de Prevenció, servei de prevenció propi mancomunat. Per a dur a terme el simulacre, s'han activat els mitjans interns del centre descrits en el Pla d'Autoprotecció de la FSE.

Aquests simulacres es realitzen anualment i serveixen per posar a prova el protocol establert en el Pla d'Autoprotecció i la comunicació i coordinació entre els treballadors de l'ABS l'Escala, especialment entre els que assumeixen el rol de cap d'emergència i cap d'intervenció i el centre de control. Aquest tipus d'exercici de seguretat també permet comprovar que les instal·lacions del CAP funcionen correctament, sobretot les de detecció d'incendi.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook