El Col·legi de Farmacèutics de Catalunya ha programat, en col·laboració amb l'Àrea d'Acció Social de l'Ajuntament de Roses, dues xerrades adreçades a la gent gran del municipi. Insomni i hipertensió són les dues temàtiques que s'abordaran durant les sessions, que tindran lloc els dimecres 6 i 20 de novembre.

La primera de les xerrades anirà a càrrec de la farmacèutica Mar Paniagua i portarà per títol "Què cal saber de l'insomni?", mentre que en la segona sessió, que tindrà lloc el 20 de novembre, el farmacèutic Xavier Targa oferirà la xerra "Què cal saber de la hipertensió arterial". Ambdues activitats es realitzaran al Teatre Municipal, a les 17 h. L'accés és lliure.

Aquestes activitats s'emmarquen en el Programa d'Educació Sanitària a la Gent Gran impulsat pel Col·legi de Farmacèutics, i té per objectiu oferir informació sanitària a la gent gran sobre diferents aspectes que poden millorar la seva salut i qualitat de vida, d'una forma propera i entenedora, en un espai on els interessats puguin trobar resposta als seus dubtes i consultes.