03 de maig de 2019
03.05.2019

L'ABS de l'Escala aconsegueix una 5a posició en la competició del Repte Saludable

Mitjançant una aplicació mòbil, les diferents àrees de salut catalanes han competit per aconseguir el màxim de passes possibles

03.05.2019 | 16:29

L'Àrea Bàsica de Salut de l'Escala ha aconseguit registrar més de 6 milions de passes en el Repte Saludable proposat per la Generalitat de Catalunya, que s'ha celebrat durant el mes d'abril amb motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física (6 d'abril), la qual cosa l'ha situat en una 5a posició, per darrera de les ABS de Cassà de la Selva, Canet de Mar, Sagrada Família i Mollerussa.

Pel que fa a la Regió Sanitària de Girona, que suma totes les ABS del territori gironí, ha aconseguit fer 11 milions i mig de passes i situar-se en primera posició, per davant de les regions de Lleida, Terres de l'Ebre o Alt Pirineu-Aran.

Aquesta iniciativa anava dirigida als professionals dels Equips d'Atenció Primària catalans i als seus usuaris. I era una competició entre Àrees Bàsiques de Salut: guanyava qui més passes registrava durant el mes d'abril a través de l'aplicació de mòbil O10K-Objectiu 10.000. Recordem que l'Organització Mundial de la Salut recomana que un adult faci un mínim de 10.000 passes diàries per combatre el sedentarisme.
Per a participar al Repte Saludable, només calia descarregar-se l'aplicació de mòbil O10K-Objectiu 10.000 de manera gratuïta i donar-se d'alta a l'apartat de Reptes. La competició acabava dimarts a la mitjanit i els equips guanyadors han obtingut diferents reconeixements.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook