13 de febrer de 2019
13.02.2019
Salut

El Figueres, primer club de l'Alt Empordà que utilitzarà la tècnica de diatèrmia de Medestec

Els jugadors del primer equip i del futbol base podran utilitzar aquesta tecnologia per tractar-se de les seves lesions, gràcies a l'acord de col·laboració amb Qualia Figueres

13.02.2019 | 18:24
Xavi Ferrón, en ple tractament

La Unió Esportiva Figueres s'ha convertit en el primer club de l'Alt Empordà, i un dels primers de Girona, que es beneficia de la tècnica de diatèrmia de Medestec, una tecnologia pionera a través de radiofreqüència que afavoreix la recuperació de lesions òssies i musculars, ja que redueix la inflamació i el dolor i accelera els mecanismes naturals del teixit. Els jugadors del primer equip i els del futbol base, així com els socis de la Unió, podran utilitzar a partir d'ara aquesta tècnica gràcies a l'acord que el club ha arribat amb l'empresa Qualia Centre Wellness, de Figueres.

"El Mètode Medestec contribueix a una ràpida rehabilitació dels esportistes lesionats que necessiten tornar ràpidament a la seva activitat", explica Míriam Monteys, directora del Qualia Centre Wellness, que destaca que es tracta d'un tractament "cent per cent segur, indolor i que no presenta efectes secundaris". La diatèrmia Medestec utilitza un dispositiu generador d'ones electromagnètiques enviades al pacient mitjançant uns elèctrodes especials. Aquest procés contribueix a relaxar els músculs i alleugereix la sensació de dolor. L'escalfor que es produeix incrementa el flux sanguini. Els equips Medestec generen automàticament Diatèrmia tant capacitativa com resistiva per la mateixa sortida, evitant així possibles errades de l'operador.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook