El tatuador Kim Gasparín ja fa uns anys que des del seu taller, a Pau, realitza tatuatges terapèutics de mugró i arèola per retornar a les dones la seguretat i confiança després del càncer, tot cobrint amb tinta les cicatrius que ha deixat la malaltia. Ara gràcies a una campanya solidària 36 dones mastectomitzades podran recuperar la seva feminitat després d'aquest dur viatge. Hermanos de Sangre y Tinta i la Fundació Alchímia Solidària inicien una campanya solidària "per ajudar a 36 guerreres a tancar una etapa" recalca el tatuador.

La campanya ofereix la possibilitat de fer-se un tatuatge oncològic a aquelles noies que han patit la malaltia i no tenen recursos econòmics per realitzar-se aquest tractament. El tatuador Kim Gasparin posarà la mà d'obra solidària, s'encarregarà de realitzar el tatuatge i la Fundació Alchimia Solidària finançarà el material necessari perquè es dugui a terme. Per fer difusió de la campanya han llançat el vídeo "Junts guanyarem batalles" a les xarxes socials, que ja compta amb milers de reproduccions.

Totes les dones que estiguin interessades a rebre informació sobre aquest tractament poden dirigir-se a la Fundació Alchímia Solidària a través del correu: info@alchimiaweb.org o a estimatsempre@gmai.com.

La possibilitat de tatuar-se l'arèola és una opció de la qual el cirurgià parla amb la pacient, un cop s'ha fet la reconstrucció mamària: "Es considera que és quelcom estètic, quan en realitat fa molta falta", destaca el tatuador. Gasparín és tècnic en micropigmentació paramèdica, oncològica i facial i es dedica també a arreglar i dissimular cicatrius o a la reconstrucció de celles o llavis, en persones que han tingut un accident.