30 de octubre de 2018
30.10.2018
Barcelona

Clínica Corachan, entre les millors d'Espanya a les àrees del Cor i de Gestió Hospitalària

Ha estat guardonada amb dos premis Top 20, en la categoria de Gestió Hospitalària Global dels hospitals privats i de l'Àrea de Cor

30.10.2018 | 11:03
El guardó Hospital Top 20.

La Clínica Corachan de Barcelona ha estat guardonada amb dos premis Top 20, en la categoria de Gestió Hospitalària Global dels hospitals privats i a l'Àrea de Cor, amb motiu de la 19ª edició dels Premis Hospital Top 20 que organitza cada any la consultora especialitzada en Salut IASIST.

Els premis, als quals aspiren més de 140 centres sanitaris de tota Espanya (65,7% del Sistema Nacional de Salut i 34,3% privats) tenen l'objectiu de reconèixer a aquells hospitals amb els millors paràmetres de qualitat assistencial, pràctica clínica o eficiència.

Millor Gestió Hospitalària Global
És el quart any consecutiu que Clínica Corachan rep el top 20 a la millor Gestió Hospitalària Global, un guardó que la distingeix com un dels centres més eficients i millor valorats del país.

El premi avala l'excel·lència en la qualitat assistencial, l'adequació del centre a la pràctica clínica i els bons resultats en indicadors d'eficiència i atenció al pacient.

Millor Àrea del Cor
La Clínica també ha rebut el premi TOP 20 de l'Àrea Clínica de Cor, la qual cosa la situa en el rànquing de millors hospitals de tota Espanya en l'especialitat de Cardiologia.

Aquest guardó reconeix la complexitat dels processos atesos en les diferents unitats del Departament de Cardiologia. En concret, en aquesta àrea clínica s'han analitzat els processos assistencials que afecten a diferents tipus de patologia cardíaca, entre ells, l'infart agut de miocardi, les arítmies amb tractament quirúrgic i angioplastia coronària, el bypass o la insuficiència cardíaca congestiva.

Els premis obtinguts són el reconeixement públic al treball, l´esforç i l´implicació dels professionals de la Clínica Corachan en la millora contínua de la qualitat, l'excel·lència assistencial i en la gestió eficient, en benefici dels pacients.

Després de 19 anys de funcionament, els Premis Top 20 estan totalment consolidats en l'entorn sanitari espanyol i és un programa molt valorat tant pels propis hospitals com per les administracions sanitàries i companyies asseguradores per avaluar la qualitat comparada dels centres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook