Els pares podran consultar les dades sanitàries dels seus fills a través de l'espai digital 'La Meva Salut'. Ho podran fer lliurement fins que tinguin 16 anys, i entre aquella edat i els 18 hauran de tenir l'autorització dels joves. Per demanar l'accés a la informació dels fills caldrà adreçar-se al centre d'atenció primària o als hospitals acreditats per fer el tràmit. Aquesta eina digital amplia així les seves funcionalitats. 'La Meva Salut' permet accedir a la informació de salut, fer consultes i realitzar tràmits electrònics de forma segura i confidencial. Des de la seva posada en marxa ja hi han accedit 557.994 persones.

Aquesta eina permet consultar el pla de medicació vigent, les voluntats anticipades i les donacions. També s'hi pot trobar informació sobre procediments quirúrgics en espera o les visites i proves programades pendents.

Així mateix, compta amb un servei de consulta al professional de salut de referència en qualsevol moment del dia i des de qualsevol dispositiu de manera no presencial. Es pot demanar cita prèvia i canviar de metge d'atenció primària o sol·licitar cita per a vacunes internacionals, entre d'altres.