El plaer de degustar una bona porció de pastís és inigualable. El moment en què els sabors es fonen en el nostre paladar és una explosió de tots els sentits. En aquests segons ens centrem en assaborir aquesta delícia i ens oblidem de les seves calories. Els remordiments arriben més tard.

Si vols gaudir d'aquest pastís que tant t'agrada, però vols ser conscient de quant engreixa, pots apuntar-te les següents dades. Hi ha una sèrie de pastissos que engreixen més que d'altres. Els seus ingredients els converteixen en autèntiques bombes de rellotgeria.

La xocolata i la nata solen ser ingredients habituals en molts postres, així com diversos tipus de formatge. Això sí, si optes per pastissos casolans, en lloc de processats, evitaràs els conservants i alguna que altra caloria.

Tiramisú

L'ingredient principal d'aquest postre típic italià és el formatge marcaspone. Està clar que sense aquest ingredient no estaríem degustant el un autèntic tiramisú. Això sí, has de saber que amb cada porció estàs ingerint un total de 500 calories.

Cheesecake

Un cop més el formatge és el gran protagonista d'aquest pastís. El seu propi nom ho indica. En aquest pastís cal afegir la base de galetes de la qual disposa i la melmelada que incloem. Tot això converteix al cheesecake en una de les pastissos que més engreixen. Es calcula que cada porció conté al voltant de 400 calories.

Brownie

Estem davant d'un autèntic còctel de xocolata. Aquest pastís de xocolata tan compacte i deliciós, està clar que no té res de light. És el preferit de moltes persones, les quals han de saber que cada porció ens aporta unes 200 calories.

Panna cotta

Tornant a uns altres postres italians per excel·lència, ens trobem amb la panna cotta. La seva textura, basada en la nata i el sucre, és única i el seu sabor una autèntica delícia. Això sí, cadascuna de les seves porcions ens està proporcionant unes 200 calories.

Arròs amb llet

Un dels postres casolans més recurrents és l'arròs amb llet. La seva composició, a força de grans d'arròs banyats en llet i canyella, són una bomba. Tenint en compte l'elaboració casolana, cal saber que amb cada ració estarem consumint al voltant de 200 calories.