11 de octubre de 2017
11.10.2017
40 Años
40 Años
Figueres

L'Espai Obert Empordà proposa caminades medicinals per la Garrotxa

Xènia Ros i Jaume Alsina seran els guies de l'activitat que es durà a terme els dies 14 i 15 d'octubre

11.10.2017 | 15:52
Xènia Ros és guia de l´activitat

El sentit d´intimitat que desperta la natura propicia prendre contacte amb l´interior d´un mateix i deixar espai al misteri. L´Espai Obert Empordà de Figueres proposa dos dies de natura silvestre pels tranquils racons de la Garrotxa els dies 14 i 15 d´octubre. Seran caminades medicinals vinculades a l´art de caminar conscient i en silenci juntament amb l´escolta profunda dels elements de la natura.

A l´inici de la tardor, és especialment important saber retornar al Centre i alhora nodrir-se amb una respiració lliure i subtil, com diu la tradició taoista. Caminar dins la caldera d´un volcà facilitarà el recolliment i la comunicació amb els arbres ens arrelarà a la Terra tot obrint-nos al Cel.

El preu: del guiatge són 50 euros pels dos dies o 30 euros per un dia i l´allotjament són 50 euros, inclou el menjar (sopar, esmorzar i dinar de dissabte). L´allotjament serà al Mas Comademont o similar. Els guies són Xènia Ros, professora de Qi Gong, terapeuta Gestalt i Remeiera. Col·labora en les sortides a la natura en el post­grau de la UdG "Valors i significats espirituals de la natura". Jaume Alsina és Guia de viatges, Certificat en Tipi. Més informació trucant al 686171173.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema