20 de juny de 2017
20.06.2017
40 Años
40 Años
Sexualitat

Els 4 orgasmes femenins que has de conèixer i sentir

Descobreix quin tipus de postures i tècniques has de practicar per aconseguir cadascun d'ells

20.06.2017 | 18:29
El clítoris és l´òrgan més erògen de la dona

Sabies que la dona pot arribar a aconseguir quatre tipus d'orgasmes diferents? Coneix a continuació en què consisteixen i quines postures practicar en les teves relacions sexuals per poder sentir cadascun d'ells. Relaxa't i gaudeix!

Orgasme en el clítoris

És el més comú i el més conegut. Per tots és sabut que el clítoris és l'òrgan més erógeno de la dona. Per poder aconseguir-ho, masajea la zona fent cercles que incloguin els llavis vaginals i la part superior del clítoris.

L'orgasme vaginal

No totes les dones poden aconseguir aquest tipus d'orgasmes però almenys cal intentar-ho, ja que és molt més durador i plaent que el del clítoris. S'aconsegueix a través de la penetració, de l'estimulació del punt i de relacions sexuals llargues.

L'orgasme mixt

L'orgasme mixt és una combinació de l'orgasme del clítoris i el vaginal. S'ha de tenir els dos al mateix temps per sentir-ho i pot durar fins a vint minuts. Logicamente el plaer que suposa experimentar-ho és el major de tots.
La postura del missioner és la més indicada per aconseguir-ho, ja que combina el frec de la penetració amb l'estimulació del clítoris.

Els orgasmes múltiples

Són aquells orgasmes que se succeeixen un darrere de l'altre. Molt poques poden sentir-ho però totes intentar-ho. El primer de tots el deus tenir en els jocs preliminars a través de l'estimulació del clítoris. Seguit has d'experimentar el segon, que ho aconseguiràs amb l'estimulació del punt C, la distància que hi ha entre el clítoris i la vagina. Una vegada aconseguit i abans que finalitzi s'ha d'anar a per el tercer, l'orgasme vaginal a partir de la penetració.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema