Amb l'envelliment del nostre cos augmenta el risc de patir malalties greus que afecten a la nostra salut. A partir dels 50 anys d'edat, és on s'observa un major nivell de sedentarisme i on gran part de la reducció de la capacitat funcional associada a l'envelliment (que comença al voltant dels 30 anys d'edat) aconsegueix el seu valor més elevat. No obstant això, la disminució de la condició física i de la capacitat funcional estarà influenciada per les malalties que s'hagin pogut patir, el tipus d'alimentació, l'estil de vida o la quantitat d'exercici físic que s'hagi realitzat, a més de per l'herència genètica.

Durant el 2017 el grup de professionals medics de la Clínica Bofill Figueres ens parlarà de com prevenir les malalties més comuns associades a aquesta franja d´edat oferint una conferencia mensual centrada en les malalties més freqüents i obertes al públic del municipi.

En el arc d'aquestes propostes de salut, Clínica Bofill us proposa una xerrada divulgativa oberta a tothom al Centre Sport per al pròxim dijous, 20 d'abril, a les 19 hores. El ponent serà el doctor Carles Ponsatí, especialista en medicina interna i director mèdic de la Clínica Bofil Figueres. Ponsatí parlarà sobre "El colesterol i altres factors de risc cardiovascular. Malalties associades".

L'acte es clourà amb un refrigeri al Bar Aroma Cafè. L'entrada és lliure però cal fer una reserva prèvia d'assistència omplint el formulari previst o bé adreçant-vos al correu electrònic comunicacio@clinicabofill.net o al telèfon 972 20 43 50 Ext. 515.