20 de desembre de 2016
20.12.2016
40 Años
40 Años
Roses

El Centre Escolar Empordà de Roses recapta 600 euros per al cáncer de pròstata

Els alumnes han fet entrega del xec solidari a la Fundació Roses contra el càncer

20.12.2016 | 17:33
Els alumnes han fet l´entrega del xec solidari

Els alumnes de 3r d´ESO d´Aprenentatge i Servei, del Centre Escolar Empordà de Roses, han fet entrega del donatiu de 600 euros recaptats al llarg de la setmana de conscienciació pel càncer de pròstata.

Pares, alumnes i personal de l´escola van participar en el repte solidari del Giving Tuesday al qual es va adherir la Fundació Roses Contra el Càncer per recaptar fons per a l´estudi del càncer de pròstata de l´Institut Català d´Oncologia. Aquests diners serviran per finançar la investigació contra aquest tipus de càncer que fa l´ICO de Girona.

L´objectiu del Giving Tuesday és dedicar un dia, aquest any el 29 de novembre passat, a tot el món, a celebrar l´acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), o objectes de segona mà. La Fundació Roses contra el càncer va voler participar en aquest moviment i sumar-hi el seu projecte: recaptar fons per ajudar els homes amb càncer de pròstata i donar suport a la investigació per contribuir a trobar una curació definitiva del càncer, així com per millorar el tractament i la qualitat de vida del pacient durant el període de convalescència.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema