Un grup de 35 voluntaris de la Fundació Roses Contra el càncer va participar el dissabte 07 de Maig a la XII Trobada de Voluntariat Oncològic organitzada per la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer. Enguany hi van assistir uns 300 voluntaris de tota Catalunya. El benestar dels voluntaris, el seu reconeixement, la gestió del stress emocional van ser els temes de reflexió amb, com sempre, l'objectiu de millorar l'acompanyament que proposen als malalts.

El periodista, director i presentador del programa "Retrats" de TV3 i col·laborador de Catalunya Ràdio i de RAC1, Jaume Barberà, va impartir la xerrada col·loqui titulada: "No som res sense els altres". Després, va tenir lloc la taula rodona ´Propostes per cuidar-se' amb la participació d'Àngels Cassany, pintora de mandales per a l'ànima, Wai Wai Cho Sum, infermera acupuntora i professora de Qigong i Joan Enric Puig, Sofròleg, on els propis convidats van compartir les seves experiències i punts de vista sobre el benestar físic i emocional.

En el mateix sentit, el coach, formador i cap d'Acció Social de Càritas Diocesana de Barcelona, Eduard Sala, va recollir les principals conclusions de la taula amb la xerrada ´Cuidar-nos per cuidar millor els altres'.

La jornada va estar conduïda per Ignasi Gayà, periodista dels Serveis Informatius de Televisió de Catalunya.

La cloenda va anar a càrrec de la Coral Noves veus del Centre de Rehabilitació de Laringectomitzats de Terrassa (CRL).

A la tarda, per arrodonir el dia, el grup de voluntaris de la Fundació va visitar el recinte modernista de l'hospital Sant Pau de Barcelona.