Aquesta setmana una seixantena d'estudiants de 3er d'ESO de l'IES Narcís Monturiol han visitat l'Hospital de Figueres i el Centre Sociosanitari Bernat Jaume per tal de conèixer el centre i les diferents professions que hi són presents.

La visita ha tingut dues parts. En primer lloc, una xerrada a la sala d'actes sobre la història de la institució, els centres que en formen part, l'activitat que es realitza i les especialitats de què disposa. També s'ha explicat als alumnes quines són les diferents professions necessàries per al funcionament de l'entitat i quin nivell d'estudis cal per desenvolupar-les. D'aquesta manera han tingut informació de primera mà que els pot ajudar en el moment de decidir el seu futur.

La segona part ha consistit en una visita guiada per alguns serveis, on els professionals han explicat la seva activitat diària, l'organització... Els serveis visitats han estat Farmàcia, Magatzem, Manteniment, Unitat d'Hospitalització, Digitalització, Radiologia, UCSI, Hospital de Dia del Bernat Jaume, o Laboratori, entre altres.