Avui dimecres a les 20 hores al Teatre Municipal de Roses tindrà lloc l´acte "Nosaltres podem. Jo puc", lema sota el qual es commemora el Dia Mundial contra el Càncer. A Roses com cada any, és la Fundació Roses contra el Càncer l´encarregada d´organitzar aquest acte de sensibilització i de suport als malalts de càncer i els seus familiars, que enguany es realitza un dia abans del Dia Mundial contra el Càncer, el 4 de febrer, ja que coincideix amb l´inici del Carnaval de la vila.

Durant l´acte, s´encendrà, com ja es tradició, un llaç d´espelmes per a transmetre el missatge encoratjador de la importància de fer visible aquesta malaltia, per així aconseguir una millor conscienciació i promoció d´hàbits saludables.A més, durant la vetllada està prevista la recitació de poemes així com un actuació musical, que enguany anirà a càrrec de la professora de cant i soprano professional, Clara Valero.

El Dia Mundial contra el Càncer, instaurat l´any 2000, se celebra tots els anys el dia 4 de febrer i uneix el món sota un únic lema, el ja esmentat "Nosaltres podem. Jo puc", per tal de posar en relleu la lluita contra el càncer. L´objectiu d´aquesta jornada és reduir el nombre de morts evitables cada any augmentant la conscienciació sobre el càncer en la població general i pressionant als governs perquè emprenguin més mesurades contra aquesta malaltia.