En motiu del Dia Mundial contra el Càncer, que se celebra el 4 de febrer, la Federació Catalana d´Entitats contra el Càncer (FECEC) engega la campanya "Posem-li pebrots al càncer" que compta amb la col·laboració de Condis Supermercats. Com l'any passat, la Fundació Roses Contra el Càncer participarà a la campanya.

La campanya es desenvoluparà els propers divendres i dissabte 29 i 30 de gener als 335 establiments Condis de Catalunya, on els voluntaris oferiran una bossa amb dos pebrots, un de verd i un de vermell, a canvi del preu simbòlic d´1,5 euros.

La campanya "Posem-li pebrots al càncer" té com a objectiu fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia i difondre la tasca d´acompanyament que realitzen les entitats de la FECEC. En aquest sentit, les aportacions recollides permetran continuar amb els projectes de suport i atenció als malalts oncològics i a les seves famílies. Així mateix, aquesta acció solidària se suma a altres iniciatives que es desenvolupen amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer i que també actuen d´acord amb el codi europeu, destinat a prevenir la malaltia. Mira aquí, les recomanacions del Codi Europeu Contra el Càncer.

A més de les botigues físiques de Condis, els usuaris del súper virtual "Condisline.com" també podran adquirir la seva bossa de pebrots solidaris durant els dies 29 i 30 de gener. En el marc online està previst que la campanya tingui un destacat ressò a xarxes socials, on els ciutadans estan convidats a fer arribar les seves fotografies amb la bossa de pebrots, tant al Facebook com al Twitter de la FECEC i de Condis, amb el hasthtag #pebrotscancer