Fa més de 12 anys que vàrem obrir la consulta i estem al vostres servei per oferir assessorament per obtenir bons hàbits alimentaris i millorar la vostra qualitat de vida.

El nostre objectiu sempre ha sigut fer les dietes personalitzades i ajudar a aconseguir un millor estat de salut; no només per perdre pes de manera sana, sinó per ajudar a reduir el colesterol, desintoxicar el cos, controlar la hipertensió, la migranya, seguir una dieta vegetariana o simplement orientar en hàbits alimentaris saludables i adequats al nostre ritme de vida diari, als nostres horaris o desgast físic, etc.

Una dieta depurativa està molt indicada després de les festes de Nadal, dies en què hem menjat en excés i aliments típics d'aquestes dates. Necessitem urgentment netejar el nostre organisme perquè tot funcioni millor, fer bé les digestions, no sentir-nos cansats, etc. Vine i t'ajudarem a seguir un pla depuratiu per netejar els òrgans interns i per fer-te sentir bé. Sempre fem les dietes adaptades a cada persona, als seus gustos i necessitats.

Test d'intoleràncies alimentàries

També, des de fa més de 9 anys, donem la possibilitat de fer un Test d'Intoleràncies Alimentàries per esbrinar els aliments que no ens van bé i “bloquegen” el nostre organisme. Treure aquests aliments de la nostra dieta ens permetrà una millor digestió, no sentir-nos tan botits, baixar de pes més fàcilment, etc.

Quan parlem de fer dieta, moltes vegades ens imaginem seguint règims dietètics molt estrictes, en els quals passem gana, amb aliments diferents dels que nosaltres estem acostumats, etc. Però el nostre principal objectiu és canviar aquest concepte, i ensenyar a la gent que el més important és aprendre a menjar bé. Des del nostre centre de la plaça de l'Estació, ensenyem i ajudem -visita a visita- a adquirir uns bons costums nutricionals, sempre adaptats als aliments que agraden, costums culinaris, ­exercici, horaris, etc. Un cop aconseguits uns bons hàbits alimentaris ens trobarem bé de salut i podrem mantenir el pes fàcilment, que en definitiva és el que interessa a tothom.